Wat is drone fotografie in Nijmegen? 

Wat is drone fotografie in Nijmegen? 

Drone

Bij Drone NijMegens is het mogelijk om een van de medewerkers in te schakelen voor drone fotografie in Nijmegen. Een drone valt onder de categorie van onbemande luchtvaartuigen. Vandaar dat de afkorting UAV, waarmee de machine ook wel wordt aangeduid, staat voor unmanned aerial vehicle. Met behulp van een afstandsbediening is het mogelijk om het vliegvaartuig vanaf afstand te besturen. Daarnaast is het ook mogelijk om een geprogrammeerde route in te stellen, zo hoef je helemaal niets meer te doen! Omdat niet iedereen in het bezit is van een drone en er ervaring mee heeft is het mogelijk om drone fotografie in Nijmegen te laten doen door Drone NijMegens. Dit is vooral handig voor individuen of bedrijven die eenmalig gebruik willen maken van een drone en geen kosten in de aankoop of verhuur ervan willen stoppen. Doordat een van de medewerkers van NijMegens de drone bestuurt, hoef je zelf helemaal niets te doen!

 

Waarvoor gebruik je drone fotografie Nijmegen?

Sinds de opkomst van de drone is drone fotografie steeds meer in trek. Wat veel mensen aantrekt aan drone fotografie is dat er foto’s en video’s vanuit ongewone hoeken gemaakt kunnen worden. Zo is Drone NijMegens in te zetten bij de fotografie van jouw bedrijfspand, het filmen of fotograferen van sportwedstrijden of het maken van prachtige bruiloftsfoto’s van bovenaf. Drone fotografie is een absolute toevoeging aan de standaard foto’s die van voor gemaakt worden. Daarnaast is drone fotografie in staat om dingen vast te leggen die normaal niet op beeld passen. Denk aan een stadsfoto van bovenaf. Niet iedereen heeft de bevoegdheid om met een drone te mogen vliegen. De medewerkers van Drone Nijmegens zijn in het bezit van een drone opleiding, wat inhoudt dat zij de bevoegdheid hebben om beroepsmatige vluchten te maken. Daarnaast zorgt de ervaring die deze drone bestuurders met zich meebrengen ervoor dat je verzekerd bent van prachtige drone fotografie in Nijmegen.

 

Afspraak maken voor drone fotografie in Nijmegen.

Heb je een bepaald idee voor drone fotografie in je hoofd? Twijfel dan niet en neem contact op met Drone NijMegens. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Leg de medewerker uit wat je wensen zijn en de mensen van Drone NijMegens zullen uitleggen welke opties er mogelijk zijn. Wil je eerst nog even wat inspiratie op doen? Geen probleem! Neem een kijkje in het portfolio op de website en aanschouw de prachtige plaatjes die met drone fotografie in Nijmegen zijn gemaakt. Ook op social media als Instagram en Facebook zijn enkele voorbeelden te vinden. Ben je al helemaal overtuigd? Plan dan een datum voor het fotograferen in Drone NijMegens zorgt voor de meest prachtige drone fotografie in Nijmegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *