Wat houdt de energetische therapie in Rotterdam in?

Wat houdt de energetische therapie in Rotterdam in?

energetische therapie in Rotterdam

In Rotterdam zit een praktijk waar je allerlei soorten energetische therapie kunt krijgen, en bovendien een energetische massage. Dit zijn hele holistische geneeswijzen, en bedoeld om zowel je geest als je lichaam terug in balans te krijgen. Jouw lichaam is namelijk ontzettend slim en weet precies hoe het gezond moet blijven (en worden!) maar het moet daarvoor wel in balans zijn en in een ontspannen staat. Daarom is deze energetische therapie in Rotterdam ook zo’n prettige aanpak. Het doel ervan is namelijk om jouw lichaam een duwtje in de rug te geven waardoor het als het ware zichzelf kan herstellen. Door allerlei omstandigheden, stress en gebeurtenissen die je niet in de hand hebt kun je namelijk allerlei energetische blokkades in je lichaam hebben gekregen. Deze blokkades verhinderen de energie in je lijf om vrijelijk te stromen, en daardoor krijg je klachten. Bij iedereen uiten deze klachten zich op een andere manier. Waar je echter ook last van hebt, de energetische therapie in Rotterdam kan je helpen. Door ervoor te zorgen dat de energie in je meridianen weer stroomt zoals het hoort, zul je merken dat je je al gauw zowel fysiek als mentaal een stuk beter voelt. Meer in balans als het ware, sterker en bovendien veerkrachtiger.

Hoe werkt de energetische therapie in Rotterdam?

Je kunt bij deze praktijk op verschillende manieren energetische therapie in Rotterdam ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke energetische massage boeken. Dit is niet zomaar een massage, maar één die de nadruk legt op allerlei belangrijke drukpunten in je lichaam. Door deze drukpunten te masseren gaat de energie weer vrijelijk stromen en gaat je lichaam zelf aan de slag met het herstellen van pijntjes of (zelfs emotionele) trauma’s. Als je zelf een wat passievere rol wilt in deze therapie omdat je het een beetje eng vindt is de massage de perfecte optie voor jouw energetische therapie in Rotterdam. Je hoeft niets te doen en kunt hem gewoon ondergaan terwijl je je even helemaal ontspant. Het effect ervan merk je zowel direct als in de dagen daarna, omdat je als het ware een nieuwe balans creëert in je lichaam. De meeste mensen voelen zich heel energiek, maar het kan ook zijn dat je er juist moe van wordt doordat er allerlei afvalstoffen vrijkomen. Dit is echter wel een teken dat de massage zijn werk heeft gedaan en dat het blijkbaar heel erg nodig was.

Energetische behandeling in Rotterdam

Je kunt bij deze praktijk niet alleen terecht voor zo’n super ontspannende energetische massage, maar ook voor een algemene energetische behandeling. Deze behandeling richt zich op de energieën in je lichaam, die de therapeut uiteraard kan voelen. Door middel van onder andere reiki en Mahatma-energie worden de energieën in jouw lichaam weer in balans gebracht en kom jij dichter bij jezelf. Zowel fysiek als mentaal kan zo’n energetische behandeling een prachtige uitwerking hebben, dus het is zeker de moeite waard het eens te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *