Verstuur jouw kaart online

Verstuur jouw kaart online

Verstuur jouw kaart online

Bedenk je je net te laat dat jouw neefje morgen jarig is? Of vind je het gewoon zonde onnodig geld te besteden aan kaarten en postzegels? Wil je graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu en het verbruik van papier verminderen? Dan wordt het aangeraden online een kaart te versturen! Op deze manier kun je jouw kaart nog meer personaliseren en aanpassen naar jouw smaak. Dit betekent dat je niet langer één of meerdere winkels af hoeft te speuren naar de perfecte kaart voor een verjaardag, geboorte, specifieke feestdag, trouwerij of andere gelegenheid.

 

Ruim assortiment

Door het toevoegen van een persoonlijke tekst of handtekening maak jij jouw kaart uniek en kun jij de geadresseerde een bijzonder gevoel bezorgen. Geef een dierbaar persoon of speciale klant wat extra aandacht met een gepersonaliseerde kaart. Kaarten worden voor elke gelegenheid aangeboden, denk hierbij aan kaarten voor een verjaardag, trouwerij, overlijden, specifieke feestdagen, bedankje, geboorte, behalen van een diploma of gewoon om iemand een speciaal gevoel te bezorgen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Online een kaart versturen gaat snel en gemakkelijk, daarbij is het uiteraard ook mogelijk jouw kaart per post te versturen. Daarnaast zijn de kosten niet hoog en kun je al vanaf €7,50 per maand onbeperkt kaarten versturen. Met een jaarabonnement ben je zelfs nog voordeliger uit, hiervoor betaal je namelijk €75,- per jaar en profiteer je dus van 2 gratis maanden! Wat deze manier van kaarten versturen extra handig maakt, is de mogelijkheid om vooruit te plannen. Zo kun je met een jaarabonnement jouw kaarten tot een jaar vooruit klaarzetten en ervoor kiezen dit jaarlijks te herhalen. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld elk jaar kerstkaarten naar al het personeel wilt versturen! Daarnaast wordt het vergeten van een verjaardag bijna onmogelijk. Trek er bijvoorbeeld een dag voor uit om verjaardagskaarten voor al jouw naasten te personaliseren en in te plannen. Zo hoef je hier het gehele jaar niet meer naar om te kijken. Nadat de bestelling en personalisatie is afgerond, wordt deze op het gekozen tijdstip afgeleverd op het e-mailadres van de geadresseerde. Een week voor de betreffende datum krijg je hier berichtgeving over. Ook ontvang je een bericht zodra de geadresseerde jouw kaart heeft ontvangen. Wil je graag jouw hele klantenbestand in het systeem zetten of een koppeling maken met CRM? Dan is dit ook mogelijk. Geen handmatig werk meer dus! Betalen kan veilig en snel via iDeal, maar achteraf betalen is ook zeker een mogelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *