Newborn fotoshoot Rotterdam

Newborn fotoshoot Rotterdam

Newborn fotoshoot Rotterdam

Veel ouders zullen het er over eens zijn: niets is mooier dan de puurheid van een pasgeboren kindje. Waar veel ouders het ook over eens zullen zijn is dat de tijd ontzettend snel gaat. Zo ligt je kindje nog rustig in je armen te slapen, zo gaan ze al naar de kleuterschool en voordat je het weer zijn ze volwassen en vliegen ze het huis uit. Wat is er dan mooier dan om die eerste momenten voor eeuwig vast te laten leggen, zodat je er steeds weer aan herinnerd kunt worden hoe mooi het was, het nieuwe leven dat je in je eigen leven mag verwelkomen. De één zal dat heel letterlijk nemen en zelfs de bevalling op foto vast willen leggen. De ander gaat liever voor een stijlvolle en oh zo zoete Newborn fotoshoot. Ben je op zoek naar een fotograaf die een Newborn fotoshoot in Rotterdam voor je kan doen? Dan zit je hier goed.

Wat is een Newborn fotoshoot?

Een Newborn fotoshoot is een fotoshoot van je pasgeboren kindje, die je laat maken gedurende je kraamweek. Qua tijdstip is een Newborn fotoshoot het mooist rond de vierde of vijfde dag na de geboorte. Vaak hebben baby’s net na de geboorte wat vlekjes in het gezicht, of staat zelfs hun neusje nog wat scheef van de bevalling. Dat trekt meestal binnen een paar dagen weg. Ook ben je zelf waarschijnlijk op dag vier of vijf wat fitter als op dag één, waardoor je zelf beter mee kunt genieten van dit speciale moment. De newborn fotoshoot vindt altijd bij jezelf thuis plaats. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Je kraamverzorgster zal graag meehelpen om het je baby’tje zo aangenaam mogelijk te maken. Veel ouders kiezen ervoor om hun baby (zo goed als) naakt te laten fotograferen, zodat het beeld zo puur mogelijk wordt. Een goede fotograaf zal hier ook altijd bij assisteren. Hij of zij neemt uitgebreid de tijd voor jullie.

Wat doe je met de foto’s?

De foto’s van een Newborn fotoshoot doen het natuurlijk erg goed op het geboortekaartje van je kleintje, maar je kunt er nog veel meer leuks mee doen. Uiteraard laat je een vergroting (op hout, aluminium, canvas, noem maar op) afdrukken voor aan de wand. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om de foto’s voor te gebruiken. Eigenlijk kun je het qua voorwerp zo gek niet bedenken, of je kunt er een foto op af laten drukken. Zoek iets uit wat bij jou past, dan heb je het langst plezier van de foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *